Zakelijk

Kenmerkend voor een Albertiaan is een groot persoonlijk netwerk en enthousiasme om zich te ontplooien naast zijn/haar studie. Sinds de oprichting is Albertus uitgegroeid tot een grote vereniging die voorziet in de behoefte van Groningse studenten aan geborgenheid, persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke bewustwording en gezelligheid. Het merendeel van de leden studeert aan de Rijksuniversiteit Groningen of aan de Hanze Hogeschool, verdeeld over verschillende faculteiten.

Albertus vormt hiermee de perfecte schakel om bedrijven aan studenten te verbinden. Voor zowel het participeren in activiteiten, zoals business courses of bedrijvendiners, als het promoten van producten en contacten leggen met Albertianen, kunt u bij ons terecht. Het is aan de Commissie van Beheer de taak om een brug te slaan tussen bedrijven en Albertianen en ideeën samen vorm te geven.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met de Commissie van Beheer / Acquisitie om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan door het formulier in te vullen onder sponsoring

Of door te bellen naar:  050-3130704