Commissies

Een commissie organiseert een evenement of activiteit voor de leden. Dit biedt ontwikkeling op financieel, organisatorisch en creatief vlak. Albertus Magnus heeft 600 commissieplekken waarmee ieder lid zichzelf kan uitdagen.

Beherende commissies:

De Commissie van Beheer en de Kroegcommissie zijn het dag- en nachtbestuur van de Vereniging. Zij staan onder het Bestuur en zorgen ervoor dat alles op de Vereniging draaiende blijft. Zo gaat de CvB over de eerstejaars heldentaken, en zijn zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Om 22:00 uur neemt de KC het van ze over en zij zijn de hele nacht tot het sluiten van de deuren verantwoordelijk voor alles wat er op de Vereniging gebeurt, zij bewaken de veiligheid van alle leden.

Draaiende commissies:

De Huishoudelijke- , de Leeszaal- , de Schuit- en de Koffiecommissie houden een heel jaar lang hun ruimte draaiende, zij tappen hier en zijn verantwoordelijk voor bepaalde evenementen op hun ruimtes. De DENZ commissie is onze huis DJ en zij draaien een heel jaar op elk evenement van Albertus achter de draaitafel.

Ad Hoc commissies:

De Ad Hoc commissies zijn alle andere commissies die Albertus rijk is. Zo kan je bijvoorbeeld het Annuarium of het magazine (de Bokaal) van Albertus maken, of Ouderdag of Vierus (grootste feest van Albertus) organiseren.

Fotografie door: StappenGroningen.nl