Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren

  • 16 jun
Schermafbeelding 2015-06-16 om 13.36.52

De TAM is in aanraking gekomen met het goede doel Spieren voor Spieren. In Nederland zijn er op dit moment zo’n 20.000 kinderen met een spierziekte. Deze kinderen hebben een spierziekte die hen beperkt in alles wat ze willen en kunnen. Wij willen graag steentje hierin bijdragen en organiseren daarom een 24-urige tennismarathon.

Deze marathon gaat van start op vrijdag 26 juni om 14.00 uur. 24 uur lang zal er gestreden worden zowel op als naast de baan. Op vrijdag start om half 7 een verenigingsbattle.
Deze battle zal niet alleen bestaan uit tennisgerelateerde spellen. Bij deze willen we jullie massaal uitnodigen om mee te doen aan de battle en gezellig een biertje te komen drinken, samen met je club, dispuut of commissie. Tijdens deze marathon hebben wij een hele speciale gast in ons midden. Koen is een jongen van 8 jaar oud en lijdt aan de ziekte van Pompe. Dit is een erfelijke spierziekte die wordt veroorzaakt door een tekort aan een speciaal type enzym.Met het geld dat wordt opgehaald, zal worden bijgedragen aan het onderzoek naar de spierziekten, bijvoorbeeld naar hoe ze ontstaan en hoe er gericht naar oplossingen kan worden gezocht. Natuurlijk kan Spieren voor Spieren dit niet allemaal alleen verwezenlijken, daar hebben ze ons en jullie hard voor nodig. Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan deze marathon, in ruil voor een kleine vergoeding. Opgeven voor de battle of mee willen doen met de marathon stuur een mailtje naar assessor@tam.nl


Laat een reactie achter


Tweets

Agenda

Advertentie

Advertentie