Win een jaar lang cursussen van Capita Selecta!

Win een jaar lang cursussen van Capita Selecta!

  • 25 sep
Logo Capita compleet 2

LET OP: alléén voor eerstejaars!

Ook dit jaar werkt Albertus weer samen met Capita Selecta. Met tentamentrainingen van Capita en samenvattingen ga jij goed het nieuwe jaar in! Bij een Capita Selecta cursus word je in 3 of 4 lessen klaargestoomd voor je tentamens. De lessen worden gegeven door goede repetitoren die zorgvuldig zijn uitgezocht om de stof goed over te brengen. In de eerste lessen zal de stof behandeld worden en daarna is er in de laatste les nog tijd voor meer vragen en om te oefenen. Je wordt helemaal klaargestoomd om te slagen voor al je tentamens!

Ben jij sjaars en wil je graag een jaar lang gratis cursussen winnen? Stuur vóór 16 oktober een motivatiebrief van ongeveer 250 woorden naar vice-praeses@albertus.nl waarin je beschrijft waarom jij dit BSA-pakket moet winnen. Er worden in totaal drie pakketten verloot. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

Mocht je geïnteresseerd zijn in het geven van cursussen en hiermee je maandelijkse biertjes willen bekostigen, mail dan ook naar vice-praeses@albertus.nl!


Reacties zijn gesloten


Tweets

Agenda

Advertentie

Advertentie