Partners

Als grootste studentenvereniging van Groningen hebben wij natuurlijk ook een aantal partners. Kijk hieronder met wie wij samenwerken. Geïnteresseerd in een samenwerking? Kijk dan bij Sponsoring.

 Bavaria

Sinds 1984 zijn wij overgestapt op het bier van Bavaria. Nu al meer dan dertig jaar later zijn wij nog steeds zeer tevreden met deze bierleverancier. Bij een studentenvereniging is het hebben van een goede samenwerking met de bierleverancier erg belangrijk. Vandaar dat wij dan ook zeer tevreden zijn dat wij al zo lang kunnen vertrouwen op Bavaria. 


StappenGroningen

Al lange tijd werken wij met groot plezier samen met StappenGroningen. Bij grote feesten maken zij onze foto’s die van zeer hoge kwaliteit zijn. Ook maken zij al ons videomateriaal, zoals aftermovies, promotievideo’s en themabekendmakingen. Wij zijn erg tevreden met deze samenwerking.

Er is ook een speciale kortingsprijs voor Albertusleden; voor bijvoorbeeld afstudeerborrels, jaarclubs, huizen, besloten feestjes, dispuutsborrels, etc. 

informeer bij het Bestuur AiMi over de kortingen.


Opencii

Dit bedrijf heeft Albertus.nl en het Intranet voor ons neergezet. We zijn zeer tevreden met deze samenwerking, dus ben je van plan een website op zetten? Kijk dan vooral even naar wat Opencii te bieden heeft. 


Capita Selecta

Heb jij moeite met bepaalde vakken? Kijk dan eens naar het cursusaanbod van Capita Selecta. Tijdens een cursus word je geheel klaargestoomd voor je tentamen.


Hettema

Organiseer je een Blind Date Diner, een Afstudeer diner of een ander evenement? Huur dan eenvoudig via Hettema alles wat je nodig hebt!


Wakker bij Bakker

Heb je last van studie stress? Of even behoefte om je leven minder chaotisch te hebben? Wakker bij Bakker is er voor je om je te helpen en te ondersteunen hierin. Er zijn speciale kortingen voor Albertianen!


Trainmore

Onze partner Trainmore maakt het mogelijk dat vele Albertianen kunnen sporten. Niet alleen gezond, maar ook heel leuk!


Rijschool Markant

Onze partner rijschool Markant zorgt er inmiddels ook alweer een aantal jaar voor dat vele Albertianen een rijbewijs weten te halen. Een rijschool met een hoge kwaliteit qua rijlessen en daarnaast een standaard korting voor leden van Albertus.


Werken bij Belsimpel

Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008 door de Groningse studenten Jeroen en Jeroen, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 500 gemotiveerde, energieke en slimme studenten en professionals. Elke dag van de week zorgen wij ervoor dat we onszelf tot het uiterste drijven, voor een doel: dat al onze klanten tevreden zijn. Zo veranderen wij samen de Mobiele Wereld. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie. Kom jij met ons de mobiele wereld veranderen? Kijk snel op www.werkenbijbelsimpel.nl .  

Scriptiewijzer

Iedereen kan een scriptie schrijven, jij dus ook -alleen soms lukt dat niet alleen. Daarom biedt Scriptiewijzer jou persoonlijke begeleiding tijdens het schrijfproces van een scriptie.

Tijdens het schrijven van een scriptie, maak jij de stap van student naar professional. Daarom legt Scriptiewijzer de focus niet direct op het eindresultaat, maar op de weg daar naartoe. Tijdens deze weg stimuleer ik jou om je actief en autonoom op te stellen en daarmee de regie te nemen over jouw eigen leerproces. In onze feedbacksessies praten en sparren wij hierover, waardoor jij leert om je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat. Zo zorg jij voor je eigen succes!


Bohemian Birds


Pricewise

https://www.pricewise.nl/


Allianz Direct

Wil jij een goedkope autoverzekering afsluiten? Bij ons is je auto altijd goed verzekerd. Wil jij ook binnen 20 seconden weet je hoe laag je premie is? Bereken deze dan direct op AllianzDirect.nl!