Partners

Als grootste studentenvereniging van Groningen hebben wij natuurlijk ook een aantal partners. Kijk hieronder met wie wij samenwerken. Geïnteresseerd in een samenwerking? Kijk dan bij Sponsoring.

 


Heineken

Sinds de zomer van 2021 zijn wij overgestapt op het bier van Heineken. Bij een studentenvereniging is het hebben van een goede samenwerking met de bierleverancier erg belangrijk. Vandaar dat wij dan ook zeer tevreden zijn dat wij al zo lang kunnen vertrouwen op Heineken. 


StappenGroningen

Al lange tijd werken wij met groot plezier samen met StappenGroningen. Bij grote feesten maken zij onze foto’s die van zeer hoge kwaliteit zijn. Ook maken zij al ons videomateriaal, zoals aftermovies, promotievideo’s en themabekendmakingen. Wij zijn erg tevreden met deze samenwerking.

Er is ook een speciale kortingsprijs voor Albertusleden; voor bijvoorbeeld afstudeerborrels, jaarclubs, huizen, besloten feestjes, dispuutsborrels, etc. 

informeer bij het Bestuur AiMi over de kortingen.


Opencii

Dit bedrijf heeft Albertus.nl en het Intranet voor ons neergezet. We zijn zeer tevreden met deze samenwerking, dus ben je van plan een website op zetten? Kijk dan vooral even naar wat Opencii te bieden heeft. Hettema

Organiseer je een Blind Date Diner, een Afstudeer diner of een ander evenement? Huur dan eenvoudig via Hettema alles wat je nodig hebt!Trainmore

Onze partner Trainmore maakt het mogelijk dat vele Albertianen kunnen sporten. Niet alleen gezond, maar ook heel leuk!Werken bij Belsimpel

Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008 door de Groningse studenten Jeroen en Jeroen, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 500 gemotiveerde, energieke en slimme studenten en professionals. Elke dag van de week zorgen wij ervoor dat we onszelf tot het uiterste drijven, voor een doel: dat al onze klanten tevreden zijn. Zo veranderen wij samen de Mobiele Wereld. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie. Kom jij met ons de mobiele wereld veranderen? Kijk snel op www.werkenbijbelsimpel.nl .