Hoofdpartners

Bavaria logo partners

 

Sinds 1984 zijn wij overgestapt op het bier van Bavaria. Nu al meer dan dertig jaar later zijn wij nog steeds zeer tevreden met deze bierleverancier. Bij een studentenvereniging is het hebben van een goede samenwerking met de bierleverancier erg belangrijk. Vandaar dat wij dan ook zeer tevreden zijn dat wij al zo lang kunnen vertrouwen op Bavaria. 

 

SG

Al lange tijd werken wij met groot plezier samen met StappenGroningen. Bij grote feesten maken zij onze foto’s die van zeer hoge kwaliteit zijn. Wij zijn erg tevreden met deze samenwerking. 

Er is ook een speciale kortingsprijs voor Albertusleden; voor bijvoorbeeld afstudeerborrels, jaarclubs, huizen, besloten feestjes, dispuutsborrels, etc. 

informeer bij het Bestuur AiMi over de kortingen. 

Markant Foto Dakbord

Onze partner rijschool Markant zorgt er inmiddels ook alweer een aantal jaar voor dat vele Albertianen een rijbewijs weten te halen. Een rijschool met een hoge kwaliteit qua rijlessen en daarnaast een standaard korting voor leden van Albertus. 

TrainMore_Logo

Onze partner TrainMore maakt het mogelijk dat vele Albertianen kunnen sporten. Niet alleen gezond, maar ook heel leuk!

transperant

Als Albertus staan wij achter duurzaamheid. Onze partner Greenable helpt Nederland groener te maken door je op je energieverbruik te wijzen. 

CREO logo3

Een grote vooruitgang voor onze vereniging was de komst van de BAS-passen. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze partner CREO. 

Logo-CapitaSelecta-fullcolor-3

Heb jij moeite met bepaalde vakken? Kijk dan eens naar het cursusaanbod van Capita Selecta. Tijdens een cursus word je geheel klaargestoomd voor je tentamen. 

Geld.nl - logo - wit blauw Copy@3x
inshared logo
Traffic Today

Tweets

Agenda

Advertentie

Advertentie