Update KEI-week en introductietijd

Update KEI-week en introductietijd

  • 10 Aug


Het Bestuur der R.K.S.V. Albertus Magnus heeft vandaag opnieuw overleg gehad met de gemeente Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, GGD, Veiligheidsregio en andere studentenverenigingen. Tijdens dit overleg zijn er afspraken gemaakt omtrent de KEI-week en introductietijden van (studenten)verenigingen. Concluderend kan de KEI-week doorgaan zoals gepland. Deze plannen zijn al eerder aangeleverd en goedgekeurd conform de regels van het RIVM. Een extra punt van aandacht is dat KEI-lopers en aspirant-leden geen alcohol mogen drinken.


We hebben ook overleg gehad over de introductietijd. Deze zal er wel anders uit gaan zien dan gepland. Het kamp zal niet meer plaatsvinden. De Veiligheidsregio Groningen heeft ons daarbij wel een ontheffing gegeven voor bepaalde andere activiteiten op en buiten onze Vereniging. Voordat wij deze activiteiten mogen starten, moeten deze goedgekeurd worden door de Gemeente Groningen en de Veiligheidsregio Groningen. Voor verdere informatie of vragen over deze ontheffing kun je contact op nemen met Hans Coenraads, woordvoerder van de Veiligheidsregio Groningen.
Mocht de situatie veranderen, zullen wij dit zo snel mogelijk delen. Voor praktische vragen over het inschrijven en de introductietijd kun je mailen naar poc@albertus.nl


Reacties zijn gesloten