ESN: Word een buddy voor internationale studenten

ESN: Word een buddy voor internationale studenten

  • 16 jan
ESN

Lijkt het je leuk om het internationale studentenleven in Groningen eens te ervaren? Bijvoorbeeld omdat je zelf op uitwisseling gaat of bent geweest? Meld je dan aan voor het ESN Buddy programma!

Als buddy help je één of meerdere (dit kies je zelf) internationale studenten met hun komst naar Groningen. Vaak hebben de studenten van te voren vragen en ook de eerste dagen/weken in Groningen vinden ze het erg fijn als iemand hen helpt met praktische zaken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het vinden van de weg van het station naar hun nieuwe kamer, het kopen van een fiets, een rondleiding op de faculteit of door de stad.

Naast de Buddy Social die speciaal voor alle buddy’s begin februari georganiseerd zal worden, is eigenlijk alles wat ESN organiseert open voor álle studenten. Je kunt dus ook samen naar een van de activiteiten komen. Wanneer je je aanmeldt als buddy, zal de Buddy & Integration Commissie van ESN je zo goed mogelijk proberen te linken aan een of meerdere studenten, waarbij ze rekening houden met jouw wensen. Het is echter een vrijwillig programma van beide kanten, dus de tijd die jullie in het contact willen steken bepalen jullie zelf!

Aanmelden kan via de website. Voor vragen kun je contact via de Facebookpagina of via de mail bic@esn-groningen.nl   


Reacties zijn gesloten


Tweets

Agenda

Advertentie

Advertentie